Schoonmaak Vakdagen

25 september 2018

Op dinsdag 25 september en woensdag 26 september 2018 was de eerste editie van het nationale evenement voor iedereen binnen het schoonmakergilde, de Schoonmaak Vakdagen in Houten.

Uiteraard was Militex daar ook aanwezig. Naast het promoten van onze bestaande producten zijn twee nieuwe producten van onze EcoFactory lijn (Powered by Militex) in de schijnwerpers gezet. De Bries Allesreiniger is onlangs geïntroduceerd. Deze geconcentreerde allesreiniger met frisse appelgeur reinigt streeploos en maakt uw interieur weer stralend schoon en fris. Het meest recente product is een schuimende sanitairreiniger. Een lichtzure reiniger welke ingezet kan worden om kalk te verwijderen op moeilijk te bereiken plaatsen, zoals bijvoorbeeld onder de rand van het toilet of rondom de kranen van de wasbak. Dit product wordt geleverd in een aerosolvrije spuitbus. Na het opbrengen vormt er zich een zachte mousse, welke langdurig blijft plakken. De voordelen van dit product en de aerosolvrije spuitbus vertellen wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen was er ook ruimte voor professionals om kennis te delen, middels de Turbo sessies. Deze kennissessies gaven je de kans om een presentatie te houden over wat jij denkt dat de mensen interessant vinden op het gebied van schoonmaken. Uiteraard heeft Militex deze kans gegrepen om onze kennis te delen, in dit geval over de rol van microbiologische reinigingsmiddelen. Deze sessies werden op beide dagen goed bezocht en werden duidelijk zeer gewaardeerd. Meerdere mensen kwamen na afloop van de sessies naar de Militex stand om nog meer informatie over deze materie te willen ontvangen.

Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie van de Schoonmaak Vakdagen en kijken uit naar de volgende editie.