Overname Militex door Spectro

Per 5 juli 2024 heeft Spectro B.V. de klantportfolio, recepturen, voorraden, merknamen en orderportefeuille van Militex Development and Manufacturing B.V. en Militex Sales B.V. overgenomen.


Rijk verleden

De families achter de bedrijven: Metternich (Spectro) en Van den Eijnde (Militex) delen een rijk verleden met elkaar. Door deze overname voegt Spectro 75 jaar product ervaring toe aan haar organisatie. Wij omarmen de trouwe klantenkring van Militex in de duurzame en frisse bedrijfsvoering van Spectro. De geavanceerde microbiologische producten van Militex zijn een mooie uitbereiding van het assortiment.

Snel productie in Oss

Voor een vlekkeloze overgang zullen vanaf week 28 de eerste producties in Oss plaatsvinden. De productielocatie in IJmuiden zal in de loop van dit jaar gesloten worden. Dennis Koekenbier (operationeel directeur) en Marijke Hogerheijde (binnendienst) zullen werkzaam zijn voor Spectro en daarbij voor klanten en leveranciers zorgen voor vertrouwde contactpersonen en een soepele maar vlotte overgang.

We bedanken klanten, leverancier, medewerkers en alle andere betrokkenen voor het vertrouwen en kijken uit naar een langdurige samenwerking.