Sinds 1948

Militex

Militex is een Nederlands bedrijf en sinds 1948 ononderbroken actief in het ontwikkelen en produceren van maatwerk oplossingen in reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten. De specialiteit van Militex is private label productie. Echt maatwerk voor iedereen, ook voor u. Benieuwd naar uw voordelen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles in huis

Militex heeft alles in huis: een professioneel uitgeruste productiehal met 16 verschillende mengketels, meerdere afvullijnen, een modern laboratorium voor productontwikkeling en deskundig personeel op alle afdelingen. Het personeel zorgt onder andere voor een modern etiketontwerp, verpakken, transport-klaar maken en (inter)nationaal verzenden. U heeft bij Militex slechts één aanspreekpunt; al het contact verloopt vlot, duidelijk en professioneel. Dat is voor u gemakkelijk en bespaart u veel tijd.

Private Label

In deze tijd waarin de markt transparanter is dan ooit en alle bekende merken zwaar onder druk staan, zorgt een private label serie voor onderscheid in de markt. Bij een private label product bepaalt u immers zelf de verkoopprijs, de verpakking, het etiket, de distributie, alle promotie en marketing. Daarmee versterkt u de klantenbinding en hiermee de continuïteit van uw bedrijf op langere termijn. Indien gewenst kunnen wij u hierbij uiteraard ondersteunen.

Bij een private label product hoort natuurlijk ook een private label etiket. Zo onderstreept u de identiteit van uw onderneming. U kunt zelf een ontwerp aanleveren. Wilt u het ontwerp liever uitbesteden? Dat kan, de Militex specialisten nemen u graag het werk uit handen. En dat doen wij gratis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maatwerk

De bekende hoge Militex-kwaliteit, innovatieve veilige producten, respect voor het milieu, gebruiksvriendelijke verpakkingen en bovendien uw huisstijl op ieder product; dit zijn slechts een paar sleutelwoorden die u zeker zullen aanspreken. Wij ondersteunen u desgewenst in marktbewerking door middel van trainingen (bij Militex of bij u op locatie).

Deskundigheid

Al meer dan 70 jaar profiteren de Militex klanten elke dag van onze praktijkervaring. Militex is daarnaast volop in beweging waarbij onderzoek een centrale plaats inneemt. Wij werpen continu een kritische blik op de formuleringen, zijn altijd op zoek naar moderne grondstoffen en stellen regelmatig nieuwe producten samen.

Militex loopt voorop in de ontwikkeling van veilige reinigingsproducten en producten op natuurlijke microbiologische basis. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen de rode draad bij alles dat wij doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duidelijke documentatie

Militex maakt gebruik van de modernste professionele softwarepakketten voor de opmaak van onder andere veiligheidsinformatiebladen. Aangezien de klanten van Militex over heel Europa zijn terug te vinden, kunt u beschikken over veiligheidsbladen in de meeste talen die in het EU-gebied voorkomen. Opnieuw een duidelijk Militex-voordeel voor u.

Keurmerken

Aantoonbare Kwaliteit

Alle Militex producten voldoen aan strenge milieu-, kwaliteits-, en gezondheidseisen. Dit kan aantoonbaar gemaakt worden door diverse keurmerken, certificering en lidmaatschappen bij belangrijke instanties.

ISO 9001:2015

Als afnemer van onze reinigingsmiddelen verwacht u dat alle Militex producten voldoen aan uw wensen en behoeften. Toenemende concurrentie en maatschappelijke ontwikkelingen leiden tot steeds hogere eisen en verwachtingen die worden gesteld aan kwaliteit. Met het ISO 9001:2015 certificaat wordt jaarlijks getoetst (door bureau Veritas) of Militex haar middelen doelmatig inzet, risico’s managet en organisatieprocessen beheerst.

Europees Ecolabel

De Militex ECO lijn is voorzien van het Europees Ecolabel. Deze producten hebben een minimale impact op het milieu gedurende de gehele levenscyclus. Dit keurmerk wordt in Nederland toegekend door Stichting Milieu Keur (SMK) en is volledig onafhankelijk.

A.I.S.E.

Militex is toegelaten tot het Charter voor Duurzame Schoonmaak. Dit is het milieuzorgsysteem van de Europese branchevereniging voor de was- en reinigingsmiddelenindustrie: A.I.S.E., en kent veel overeenkomsten met andere zorgsystemen zoals ISO 9001 en 14001, en EMAS.

Dit keurmerk bevestigt dat Militex duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, en dat wij gericht zijn op een goed milieu, voor nu en voor de toekomstige generaties.

Lid van NVZ

Militex is lid van de NVZ: de Nederlandse Vereniging van ZeepfabrikantenDe NVZ vertegenwoordigt een groot deel van de reinigingsbranche in Nederland en kan daardoor de collectieve belangen optimaal behartigen.

Lid van ISSA

De toonaangevende vakvereniging voor de wereldwijde schoonmaakindustrie is de ISSA: International Sanitary Supply Association. Als lid van deze organisatie kan Militex eenvoudig waardevolle contacten aanboren tijdens de diverse vakbeurzen die de ISSA organiseert. Militex neemt dan ook al jaren deel aan de ISSA Interclean in Amsterdam.

Partner van MVO Nederland

Militex is enorm betrokken bij haar omgeving. Dat blijkt al uit het ontstaan van de onderneming. Om dit belang kracht bij te zetten, is Militex partner van MVO Nederland.

CONTACT

+31(0)255 - 531 644

info@militex.nl

MILITEX BV

Ampèrestraat 3a

1976 BE IJmuiden

Nederland

BEZOEKERS

Ampèrestraat 7c

1976 BE IJmuiden

Nederland