Extra

Bij de EXTRA serie is gekozen voor de volgende filosofie: breed inzetbare, effectieve producten zónder CLP waarschuwingen en voorzien van een fraai parfum. Samengesteld op basis van superieure, innovatieve en veilige grondstoffen. Het resultaat is de prachtige EXTRA serie: zacht, veilig, hoog geconcentreerd en altijd effectief.

 

De EXTRA lijn is inzetbaar voor alle mogelijke reinigingsklussen. Zonder CLP-gevaarsymbolen op het etiket, hierdoor eenvoudig te vervoeren zonder ADR beperkingen. Ook is de opslag van ADR-vrije producten vele malen eenvoudiger in vergelijking met stoffen die wel onder de ADR regels vallen.

 

PRODUCTOVERZICHT

Micro

De Militex MICRO producten zijn opgebouwd uit een uitgekiende mix van veilige, goed afbreekbare, oppervlakte actieve stoffen, in combinatie met micro-organismen. Hiermee haalt u meerdere voordelen in huis: snel & veilig schoonmaakresultaat gecombineerd met de nawerking van de micro-organismen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EcoFactory

De EcoFactory by Militex producten zijn voorzien van het bekende Europees Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Europese Unie voor non-foodproducten en -diensten en is erkend in alle EU-landen. De Ecolabel criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classic

Dit zijn de conventionele, zeer sterke en efficiënte reinigings- en onderhoudsproducten. Onze CLASSIC serie is zeer uitgebreid. Wij produceren professionele universeel-, interieur-, glas-, sanitair- en vloerreinigers, maar ook vaatwasproducten, autoshampoos, vloerwassen en vloerstrippers, etc….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

Download onze brochure voor meer informatie over onze specialiteit: Microbiologisch reinigen.

CONTACT

+31(0)255 - 531 644

info@militex.nl

MILITEX BV

Ampèrestraat 3a

1976 BE IJmuiden

Nederland

BEZOEKERS

Ampèrestraat 7c

1976 BE IJmuiden

Nederland