EcoFactory by Militex

De EcoFactory by Militex producten zijn voorzien van het bekende Europees Ecolabel. Dit milieukeurmerk van de Europese Unie bevordert de overgang naar een circulaire economie. De Ecolabel criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval.

 

EcoFactory by Militex vervaardigt meerdere producten voorzien van het Europees Ecolabel. Deze producten zijn milieuverantwoord, geheel veilig in het gebruik en passen ook nog eens perfect binnen uw MVO-strategie. U laat zien dat u om het milieu geeft, aandacht heeft voor de veiligheid van de eindgebruikers en meedenkt over een verantwoord gebruik van reinigingsproducten.

 
PRODUCTOVERZICHT

Micro

De Militex MICRO producten zijn opgebouwd uit een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare oppervlakte actieve stoffen, in combinatie met micro-organismen. Hiermee haalt u meerdere voordelen in huis: snel en veilig schoonmaakresultaat gecombineerd met de nawerking van de micro-organismen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra

Bij de EXTRA serie is gekozen voor de volgende filosofie: breed inzetbare, effectieve producten zónder CLP waarschuwingen en voorzien van een fraai parfum. Samengesteld op basis van superieure, innovatieve en veilige grondstoffen. Het resultaat is de prachtige EXTRA serie: zacht, veilig, hoog geconcentreerd en altijd effectief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classic

Dit zijn de conventionele, zeer sterke en efficiënte reinigings- en onderhoudsproducten. Onze CLASSIC serie is zeer uitgebreid. Wij produceren professionele universeel-, interieur-, glas-, sanitair- en vloerreinigers, maar ook vaatwasproducten, autoshampoos, vloerwassen en vloerstrippers, etc….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

Download onze brochure voor meer informatie.

CONTACT

+31(0)255 - 531 644

info@militex.nl

MILITEX BV

Ampèrestraat 3a

1976 BE IJmuiden

Nederland

BEZOEKERS

Ampèrestraat 7c

1976 BE IJmuiden

Nederland