Stalreiniging

Animal Life Plus

Militex is al tientallen jaren koploper op het gebied van ontwikkeling en productie van veilige microbiologische reinigingsmiddelen. Wij zijn één van de initiatiefnemers van het bedrijf Animal Life Plus die het continu-stalreiniging concept internationaal vermarkt. In dit bedrijf is 100 jaar expertise gebundeld, van grondstof tot veehouderij.

De Animal Life Plus geautomatiseerde stalreiniging biedt een makkelijke en veilige oplossing die toepasbaar is in alle stallen. Met dit Nederlandse product op basis van speciaal voor stalreiniging ontwikkelde microbiologische reinigingsmiddelen worden stallen iedere dag gereinigd. Dit met alle voordelen voor mens, dier en bedrijf.

Het Animal Life Plus systeem is een bedrijfsmanagement systeem dat geautomatiseerd bijdraagt aan de kernwaarde van een goede hygiëne in diverse stallen. Goede hygiëne staat aan de basis van een optimaal stalklimaat. Dat wil zeggen een klimaat dat zoveel mogelijk vrij is van ongewenste stoffen. Het Animal Life Plus systeem is samen met veehouders ontwikkeld voor toepassing in bestaande en nieuwe stallen.

Gebruikers melden de volgende voordelen:
*Daling van ammoniak
*Minder stof
*Eenvoudig in gebruik
*Frisse en schone stal
*Beter bedrijfsresultaat
*Prettiger werkomgeving
*Verbeterde diergezondheid
*Verbetering productiviteit/bedrijfsresultaat
Bovenstaande praktijkervaringen zijn onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek.

Voor meer informatie, kunt u de website van Animal Life Plus bezoeken. 

CONTACT

+31(0)255 - 531 644

info@militex.nl

MILITEX BV

Ampèrestraat 3a

1976 BE IJmuiden

Nederland

BEZOEKERS

Ampèrestraat 7c

1976 BE IJmuiden

Nederland