DUITS – Sinds 1948 ononderbroken actief in het ontwikkelen en produceren van maatwerk oplossingen in reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.

 

ProductenContact

Private Label

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Maatwerk

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Microbiologisch

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Innovatief

Sed perspiciatis unde omnis natus totam sit voluptatem audantium.

Micro

De Militex MICRO producten zijn opgebouwd uit een uitgekiende mix van veilige, goed afbreekbare, oppervlakte actieve stoffen, in combinatie met micro-organismen. Hiermee haalt u meerdere voordelen in huis: snel & veilig schoonmaakresultaat gecombineerd met de nawerking van de micro-organismen.

ECO

De Militex ECO producten zijn voorzien van het bekende Europees Ecolabel. Dit is hét milieukeurmerk van de Europese Unie voor non-foodproducten en -diensten en is erkend in alle EU-landen. De Ecolabel criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval.

Extra

Bij de EXTRA serie werd gekozen voor de volgende filosofie: breed inzetbare, effectieve producten, samengesteld op basis van superieure, innovatieve en veilige grondstoffen, zónder CLP waarschuwingen en voorzien van een fraai parfum. Het resultaat is de prachtige EXTRA serie: zacht, veilig, hoog geconcentreerd en altijd effectief.

Classic

Dit zijn de conventionele, zeer sterke en efficiënte reinigings- en onderhoudsproducten. Onze CLASSIC serie is zeer uitgebreid. We produceren universeel-, interieur-, glas-, sanitair- en vloerreinigers, maar ook professionele vaatwasproducten, autoreinigers, vloerwassen, ontstoppers en vloerstrippers.

Sinds 1948

Professioneel in private label reinigingsmiddelen

Dagelijkse productie en transport naar (inter-)nationale bestemmingen. Onderzoek en ontwikkeling in eigen laboratorium. Meerdere afvullijnen, uw eigen label, uw eigen identiteit, professioneel en veilig verpakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

Download onze brochure voor meer informatie.

blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Privacyverklaring

CONTACT

+31(0)255 – 531 644

info@militex.nl

MILITEX BV

Ampèrestraat 3a

1976 BE IJmuiden

Nederland

BEZOEKERS

Ampèrestraat 7c

1976 BE IJmuiden

Nederland